Aπό το χωριό Περιβολάκι του δήμου Λαγκαδά ήταν ο 26χρονος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας, στη Θεσσαλονίκη. Ο 26χρονος ήταν γιος του προέδρου της κοινότητας Περιβολακίου κ. Ζωγράφου Μπουτουράκη και η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιβολακίου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 26χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο αυλής. Στο σημείο κλήθηκαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους. «Δεν υφίσταται μεγαλύτερος πόνος από το να οδηγούν γονείς το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του Περιβολακίου Ζωγράφο Μπουτουράκη και την οικογένειά του στο βαρύ τους πένθος», δήλωσε ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

*εξωτερική φωτογραφία: Facebook (Σάκης Μπουτουράκης)