Newsroom

Να κρατηθεί στη ζωή δίνει μάχη ένας 43χρονος άνδρας που τραυματίστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, ο 43χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο οδηγό ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.