Ένας επίδοξος κλέφτης έμεινε με άδεια χέρια και χωρίς… όχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Παρηγοριά Χανίων της Κρήτης, όταν απέτυχε να κλέψει μηχανάκι που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο του χωριού.

Με τους κατοίκους στα σπίτια τους για την αλλαγή του χρόνου, ο άνδρας που φορούσε λευκό πουκάμισο νόμιζε πως βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κλέψει το μηχανάκι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.gr. Έτσι, καβάλησε το δίκυκλο και επιχείρησε να το βάλει μπροστά, δεν το κατάφερε και αποφάσισε να πάρει… φόρα μήπως και το μηχανάκι λειτουργούσε. Οπότε άρχισε να σπρώχνει με τα πόδια για να δώσει ώθηση στον κατηφορικό δρόμο.

Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν ανενόχλητος και κανείς δεν τον παρατήρησε αφού τα ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά βρίσκονταν σε εξέλιξη στα σπίτια της γειτονιάς. Ωστόσο, το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού και δείχνουν την προσπάθεια του άνδρα να κλέψει το μηχανάκι.

Το μηχανάκι, όμως, δεν πήρε μπροστά με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να αγανακτήσει και να το παρατήσει στη μέση του δρόμου και να αποφασίσει να πάει εκεί που ήθελε με τα πόδια, ενώ στη διαδρομή μονολογούσε.