Ανάστατη είναι η Εύβοια από τον ισχυρό σεισμό των 4,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς από το ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου έσπασαν τζαμαρίες, ενώ η γη συνεχίζει να τρέμει.

Σύμφωνα με το evima.gr ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να φοβηθούν και να βγουν στους δρόμους αυτή την ώρα είμαστε σε επιφυλακή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να καταγράψουμε ζημιές. Για την ώρα αυτό που γνωρίζουνε είναι ότι έχουν σπάσει τζαμαρίες», είπε ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς. Ωστόσο, επισήμανε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ είναι σε συνοχή επικοινωνία με την πολιτική προστασία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Επίσης, ο Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας δήλωσε ότι μεταβαίνει στην περιοχή ο οποίος τόνισε ότι αυτός ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους.

Μάλιστα, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ανέφερε πως «ήταν μία πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση. Προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα. Μίλησα και με κατοίκους στο χωρίο Πισσώνας που είναι κοντά στο επίκεντρο αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα. Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας έχουν αρχίσει περιπολίες ενώ οι σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται».