Η LEROY MERLIN κάνει και φέτος τα Χριστούγεννα ξεχωριστά και μας βάζει στο κλίμα για την πιο εορταστική εποχή του χρόνου. Πολλές επιλογές σε δέντρα, στολίδια και διακοσμητικά, που μπορούν να καλύψουν κάθε στυλ διακόσμησης.

Στις σελίδες του νέου χριστουγεννιάτικου καταλόγου της, η LEROY MERLIN δίνει έμπνευση, ιδέες, αλλά και χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης και στολισμού που μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι με τις πιο γιορτινές νότες. Από την κλασική χριστουγεννιάτικη και ρομαντική διακόσμηση με γυάλινες μπάλες, τρενάκια και καρυοθραύστες μέχρι και τις πιο μοντέρνες και μίνιμαλ επιλογές με δέντρα σε λευκό χρώμα και στολίδια του ψυχρού μπλε, μπορεί κανείς να διαλέξει το ιδανικό εορταστικό στυλ που θέλει να δώσει στο σπίτι του. Διακοσμητικά, όπως στεφάνια από γκι, χριστουγεννιάτικα λουλούδια και κεριά έρχονται να συμπληρώσουν την εορταστική διακόσμηση και να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα. 

Μέσα από το leroymerlin.gr ή με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα LEROY MERLIN, μπορεί κανείς να ανακαλύψει τη μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων προϊόντων και να επιλέξει εκείνα που θα διακοσμήσουν το σπίτι του φέτος τα Χριστούγεννα. 

Επιπλέον, μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται σε προσφορά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado ύψους 2,10m στην τιμή των 39,90 ευρώ και τα 480 λαμπάκια LED στην τιμή των 19,90 ευρώ.

Τα καλύτερα για τα Χριστούγεννα, μόνο στα Leroy Merlin!