Την τελευταία του πνοή άφησε 91χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ζαχάρως.

Σύμφωνα με το ilialive.gr το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση έξω από το δημοτικό στάδιο της πόλης, όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να στρίψει στην Εθνική οδό και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα που είχε κατεύθυνση προς Πύργο.

Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο από το αυτοκίνητο και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως όπου και υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά του.

Ο 91χρονος που γεννήθηκε και έζησε στο Ξηροχώρι Ζαχάρως διατηρούσε καφενείο στο χωριό, είχε μετρήσει τρεις μεγάλες απώλειες που είχαν στιγματίσει την οικογένεια.

Έχασε κόρη και εγγονό σε τροχαίο

Πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που πραγματικά τσάκισε την οικογένεια.

Το καλοκαίρι στις 20 Ιουνίου, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Ζαχάρως ο εγγονός του Γ.Κ. που εργαζόταν ως διανομένας, τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο 22χρονος κατέληξε.

Πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε και δεύτερο εγγονό του στην Αθήνα, (η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Ζευγολατιό), που κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας.