Ο πατέρας της 38χρονης που αναζητείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της, κατηγορείσαι ευθέως την κόρη του πως ψεύδεται για περιστατικά κακοποίησης που υποστήριξε ότι έχει υποστεί.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

Υπενθυμίζεται, πως η γυναίκα αν και δεν έχει συλληφθεί, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε πως «συναντηθήκαμε (σ.σ με τον εν διαστάσει σύζυγο) στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί.Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση, θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα».