Η οδηγός του αυτοκινήτου που ανετράπη το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) στο σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο και περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα.

Η 40χρονη μητέρα, που επέβαινε στο αμάξι με το 2,5 ετών παιδί της, συγκλονίζει με την περιγραφή της μέσα από το Αττικό: «Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν στη μεσαία λωρίδα και στην αριστερή ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο το οποίο ήθελε να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του και ήρθε και έπεσε σε εμένα και εκεί έγινε το ατύχημα και έφερε τούμπες το αυτοκίνητο».

Στη συνέχεια η γυναίκα περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές, όταν προσπαθούσε να σώσει το παιδί της: «Ήθελα να καλύψω με το σώμα μου το παιδί. Έβαλα ασπίδα το σώμα μου μην χτυπήσει το παιδί. Γι΄ αυτό χτύπησε όλη μου η πλάτη και το κεφάλι. Προσευχόμουν να γίνει καλά το παιδί μου και έλεγα “να γίνει καλά το παιδί και πάρε εμένα”. Ο θεός βοήθησε και δεν πεθάναμε».

Η Τροχαία κάνει έκκληση για να βρεθεί το λευκό σεντάν που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα και όποιος γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το τμήμα του Πειραιά.