Μέχρι τα ξημερώματα κράτησε το σταύρωμα των πιστών με το «θαυματουργό» σταυρό στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Όλη νύχτα σταύρωνε ακούραστα ο παπά Δημήτρης καθώς περισσότεροι από 30.000 πιστών για τη χάρη του Σταυρού πήγαν στο Ναό από κάθε γωνιά της Ελλάδος για να τους ευλογήσει ο χαρισματικός Ιερέας.

Οι πιστοί είχαν σχηματίσει τεράστιες ουρές έξω από το εκκλησάκι, από το πρωί της Τετάρτης, 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της Ύψωσης του Τίμιου Σταύρου και περίμεναν αρκετές ώρες ώστε να σταυρωθούν από τον παπά-Δημήτρη, μετά τις ιστορίες που έχουν ακούσει για «θαύματα» μεταδίδει το ekklisiaonline.

Μεταξύ των πιστών, που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και κάποιοι διάσημοι, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μελίνα Ασλανίδου.

Το μυστικό του «θαυματουργού» Σταυρού

«Όταν ήμουν 15 ετών, οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχα από λευχαιμία. Μου έδιναν 15 με 20 μέρες ζωή. Ξεκίνησα να παίρνω φάρμακα και μάλιστα έφτασα στο σημείο να κάνω 16 χημειοθεραπείες. Έχασα το φως μου, παρέλυσα . Ζύγιζα μόλις 20 κιλά. Και ξαφνικά βρέθηκε αυτός ο Σταυρός που σήμερα και κάθε φορά θα μπαίνει πάνω στο σώμα σας. Η μητέρα μου, τότε , είχε πάρει το φανελάκι μου και το είχε πάει να το σταυρώσουν με το Σταυρό, τον οποίο σταυρώνω κι εγώ εσάς τους πιστούς. Και τότε, έγινε το Θαύμα. Αυτός ο Σταυρός με ανέστησε γιατί δεν είχα ζωή .Ο συγκεκριμένος Σταυρός έχει τη χάρη και την ιδιότητα γιατί μπήκε πάνω μου κι έγινα καλά .Με σταύρωσε σε όλο μου το σώμα κι εκεί σταμάτησε η κατρακύλα του θανάτου. Και τότε, είπα στον Κύριο, αφού με έκανες καλά θα φορέσω το ράσο. Ο συγκεκριμένος Σταυρός είναι η ζωή μου, η ταφή μου κι η ανάστασή μου. Θα έχω τον Τίμιο Σταυρό να τον μοιράζομαι με τους ανθρώπους μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.Είμαι συνδεδεμένος με το Σύμβολο αυτό κι όταν θα γίνει το Θαύμα, το γνωρίζω εκ των προτέρων», αναφέρει ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης.

Στο γραφικό εκκλησάκι βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος» από το Survivor.

«Είναι απάτη τα “θαύματα” στους Αγίους Ισιδώρους»

Για «ψευδοθαύματα» και «απάτη ολκής» για όσα συμβαίνουν στον ναό έκανε λόγο ο Μητροπολίτης Αργολίδας, πριν λίγο καιρό, καταγγέλλοντας τις κινήσεις του πατέρα Δημητρίου στους Αγίους Ισιδώρους.

Ο Μητροπολίτης είχε υποστηρίξει πως «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα».

Από την πλευρά του, ο εφημέριος του ναού, Δημήτριος Λουπασάκης, που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει «θαύματα» με τη χάρη του Τιμίου Σταυρού που έχει στην κατοχή του, μπορεί να μην έχει απαντήσει ευθέως στις επιθέσεις, ωστόσο κάτι αφήνει να εννοηθεί «ρίχνοντας λάδι στη φωτιά» μέσα από τις ομιλίες του.