Τους Πρωταθλητές Ελλάδος στο Handball 2021-2022 –OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- βραβεύει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με πρωτοβουλία του Τομέα Αθλητισμού & Προπονητικής, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, Φίλωνος 39, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 12.00!

Οι «Πρωταθλητές» Εκπαίδευσης –και μεγάλοι χορηγοί της ομάδας handball– θα τιμήσουν τους παίκτες και τους παράγοντες της πρωταθλήτριας ομάδας, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτικής και του αθλητισμού. 

Την απονομή των μεταλλίων στους Πρωταθλητές Ελλάδος Handball θα πραγματοποιήσει ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής, πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ. 

Η εν λόγω βράβευση -όπως και μια σειρά καινοτόμων δράσεων και διοργανώσεων επί σειρά ετών- εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης, διαχρονικής πρωτοβουλίας του Ομίλου ΞΥΝΗ και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», με στόχο την ανάδειξη και ενίσχυση της άρρηκτης σύνδεσης μεταξύ αθλητισμού και εκπαίδευσης.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας εμπειρία ετών στις αθλητικές ειδικότητες, έχει δημιουργήσει το Νο1 Sports School της χώρας και παρέχει απόλυτη εξειδίκευση στην Προπονητική, με χιλιάδες άρτια καταρτισμένους απόφοιτους, εκπαιδευμένους στις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους, που συνιστούν τους αυριανούς «πρωταθλητές» της αγοράς εργασίας στα Αθλητικά Επαγγέλματα!

Εξασφαλίζοντας Σπουδές Υπεροχής στην Προπονητική & τα Αθλητικά Επαγγέλματα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί:

  • Τη μεγαλύτερη σχολή με παράδοση στον Αθλητισμό, που ανέδειξε το άθλημα του handball στην Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/politismos-athlitismos/, και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους!

 INFO

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406