Ο σπουδαίος και καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει το παιχνίδι στη ζωή ενός νέου ανθρώπου αποτελεί πλέον βασική γνώση που λαμβάνουν όλοι οι γονείς. Μέσα από τα ερεθίσματα και τα σενάρια που πλάθει το κάθε παιδάκι στο μυαλό του καταφέρνει να αποκωδικοποιήσει τον άγνωστο κόσμο γύρω του, να εξοικειωθεί με τη γλώσσα, να πλάσει σιγά σιγά την προσωπικότητά του και να κατανοήσει έννοιες όπως το καλό και η συνεργασία. 

Όλα αυτά όμως απαιτούν και ένα αρίστης ποιότητας παιχνίδι που μπορεί να ανταποκριθεί στις σύνθετες και ειδικές ανάγκες ενός μικρού παιδιού. Πολλοί είναι οι νέοι αλλά και οι έμπειροι γονείς που σπαζοκεφαλιάζουν αναζητώντας τα παιχνίδια που θα προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια, τις πιο στέρεες βάσεις στα μικρά τους. Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς, τώρα ξέρετε πού αξίζει να κοιτάξετε για το καλύτερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στο παιδάκι σας. 

Ποιος είναι ο Mr Wolf; 

Ο Βαγγέλης και η Κατερίνα είναι ένα ζευγάρι που από πάντα τους ιντρίγκαρε ο ξεχωριστός κόσμος του παιχνιδιού. Όταν όμως ήρθαν στη ζωή τους τα δικά τους αγγελούδια, η αναζήτηση για τα πιο εκλεπτυσμένα και καλύτερα παιχνίδια, που θα καθόριζαν τη βρεφική και παιδική ηλικία των κορών τους, συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξή τους, ξεκίνησε. 

Οι κόρες τους, με την αθωότητα και την εξυπνάδα τους, έδειξαν στον Βαγγέλη και την Κατερίνα έναν κόσμο όπου το καλό κυριαρχεί και ακόμα και κακοί χαρακτήρες, όπως ο λύκος, είναι παρεξηγημένοι. Έτσι, ένας καλός λύκος έγινε το σύμβολο του επιχειρηματικού εγχειρήματος των δύο συζύγων στην προσπάθειά τους να διευκολύνουν και άλλους γονείς να μεγαλώσουν ηθικά και με κριτική σκέψη παιδιά. 

Γιατί να εμπιστευτείτε το Mr Wolf Toys;

Το κατάστημα παιχνιδιών Mr Wolf Toys απαρτίζεται από μια τεράστια συλλογή προϊόντων για παιδιά κάθε ηλικίας, από βρέφη μέχρι και άνω των 12 ετών νέους. Όλα τα παιχνίδια ξεχωρίζουν για την ικανότητά τους να διεγείρουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την κριτική σκέψη όσων περνούν χρόνο με αυτά. Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες εγγυώνται την άριστη κατασκευαστική ποιότητα και την παιδαγωγική τους αξία. 

Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια σύμφωνα με τον Mr Wolf;

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας, ο Mr Wolf έχει και κάτι διαφορετικό να προτείνει. Στην περίπτωση που επισκεφτείτε το online κατάστημα, όπου δε βρίσκεται ένας εξειδικευμένος πωλητής να σας βοηθήσει, υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης παιχνιδιών με βάση την ηλικία του παιδιού σας. 

Ενδεικτικά, ο Mr Wolf προτείνει τα διαδραστικά παιχνίδια ανακάλυψης για τα βρέφη. Είναι πολύ σημαντικό να έχει το μωράκι σας μπόλικα ερεθίσματα και να χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του, ώστε να αντιληφθεί γρήγορα την πληθώρα σχημάτων, χρωμάτων και υφών των αντικειμένων γύρω του. Όσο μεγαλώνει το παιδάκι σας, καλό είναι να το συστήσετε στα παιχνίδια ρόλου και μίμησης. Χάρη σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, αρχίζουν τα νήπια να μαθαίνουν για την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων χαρακτήρων και για τις πιθανές και απίθανες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί κάποιος. 

Παράλληλα, αγαπημένο προϊόν γονιών και παιδιών είναι και τα παιδικά βιβλία. Παραμύθια αλλά και μυθιστορήματα ειδικά για νέους αναγνώστες θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του λεξιλογίου και του όμορφου τρόπου έκφρασης, ενώ ταυτόχρονα θα τους ταξιδεύουν νοερά σε μαγικούς κόσμους. 

Τα Mr Wolf Toys θα φέρουν όχι μόνο το γέλιο στο σπίτι σας αλλά επίσης την ευφορία και τη σοφία στην ψυχή του παιδιού σας.