Ο εκλιπών Γιώργος Τράγκας ήταν πρωταγωνιστής στην ιστορία που αφηγήθηκε, σχετικά με παλαιότερη συνεργασία τους, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος δήλωσε πως «συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω».

«Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας. Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη για το περιστατικό».

«Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ» συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, η Αφροδίτη Υψηλάντη στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.