Το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λίγο καιρό πριν όταν και έγινε γνωστό πως ο ίδιος είχε δημοσιεύσει ροζ βίντεο σε site πορνογραφικού περιεχομένου εν αγνοία της συντρόφου του. Ο παρουσιαστής και ένα από τα μέλη των Ράδιο Αρβύλα επί σειρά ετών, αναμένει να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση του, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα αργήσει αρκετά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τρίτης (07/06) η δικάσιμος αναμένεται να οριστεί τέλος του χρόνου ή αρχές του επόμενου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξήγησε ότι δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμός του. Έτσι η ημερομηνία που θα δικαστεί είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Τι συμβαίνει με την αγωγή των Ράδιο Αρβύλα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2021, όταν και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθε στο προσκήνιο, έγινε γνωστό πως οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θα κινηθούν νομικά κατά του πρώην -πλέον- συνεργάτη τους.

Τι συμβαίνει όμως με την αγωγή αυτή των Ράδιο Αρβύλα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και σε τι φάση βρίσκεται;

Ο νομικός εκπρόσωπος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε ότι δεν έχει λάβει κάτι από τους Ράδιο Αρβύλα μέχρι τώρα. «Μου είπε ότι στα χέρια του δεν έχει απολύτως κανένα νομικό έγγραφο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει μια πιθανότητα να μην έχει λάβει το συγκεκριμένο έγγραφο ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και να έχει πάει η αγωγή στα χέρια του ίδιου του Στάθη Παναγιωτόπουλου».

Η άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τους Ράδιο Αρβύλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Καλά κάνουν και δεν του κάνουν αγωγή» ήταν η άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το γεγονός πως η αγωγή των Ράδιο Αρβύλα δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την αιτιολόγησε λέγοντας πως: «Χωρίς αυτό να αθωώνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Το θέμα, και για τους Αρβύλα μεταξύ τους και για τα πράγματα δεν είναι αν θίγονται συμφέροντα και γίνονται μηνύσεις. Αυτά πρέπει να τα κάνουν απρόσωποι μηχανισμοί. Οι Αρβύλα να ξεχωρίσουν τη θέση τους, να αποστασιοποιηθούν, να κάτσουν 15 μέρες και να επανέλθουν με έναν τρόπο που να αποκαθιστούν τα πράγματα. Θα μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση αν έκαναν μήνυση».

Πότε επιστρέφουν στον «αέρα» του Ant1, οι Ράδιο Αρβύλα

Οι Ράδιο Αρβύλα, έχουν ως συνήθεια να κάνουν πρεμιέρα στα τέλη του Οκτωβρίου έτσι ώστε να έχουν και μπόλικο υλικό να παρουσιάζουν στην εκπομπή τους. Αυτό θα συμβεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψουν στον «αέρα» του Ant1 στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», δεν τίθεται θέμα αναζήτησης τέταρτου μέλους της παρέας.