Το σπίτι αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό που μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Πέρα από την χρηματική του αξία, το σπίτι έχει και τεράστια συναισθηματική αξία, αφού μέσα σε αυτό έχουμε χωρέσει συναισθήματα, αναμνήσεις και όμορφες προσωπικές στιγμές.

Αν και θα ήταν κρίμα όλα αυτά να χαθούν λόγω μίας ατυχούς στιγμής, θα ήταν ακόμη πιο κρίμα να μη μπορέσουμε να τα αντικαταστήσουμε επειδή αμελήσαμε ή δε θεωρήσαμε απαραίτητο να ασφαλίσουμε την κατοικία μας.

Για να μην έρθουμε ξαφνικά προ εκπλήξεως, η ΜΙΝΕΤΤΑ δημιούργησε  το νέο πρόγραμμα κατοικίας Home Pack Apartment από τη Minetta, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Παρακάτω θα δούμε όλους τους λόγους για τους οποίους η επιλογή του, δεν αποτελεί απλά μία ακόμη πρόταση, αλλά αναδεικνύεται στη μοναδική επιλογή!

1. Επειδή είναι απαραίτητη

Είμαστε μία χώρα που γνωρίζει από φυσικές καταστροφές. Σεισμοί, πλημμύρες και πυρκαγιές κάνουν συχνά την εμφάνισή τους με καταστροφικά αποτελέσματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χάσει ολόκληρες περιουσίες λόγω των επικίνδυνων φυσικών φαινομένων και δυστυχώς η αποζημίωση από το κράτος δεν αρκεί για να καλύψει το κόστος. Αυτές και ακόμη περισσότερες είναι καλύψεις που προβλέπονται μέσα από το νέο πρόγραμμα κατοικίας Home Pack Apartment από τη Minetta.

2. Πλήρης κάλυψη σε προσιτή τιμή

Ο σημαντικότερος λόγος που δεν ασφαλίζει κάποιος το σπίτι του, είναι γιατί τον προβληματίζει το κόστος. Ακόμη και αν γνωρίζει την αξία της ασφάλισης της κατοικίας, ίσως να προτιμάει να ρισκάρει, από το να επιβαρυνθεί ακόμη ένα έξοδο. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζει όμως, είναι ότι με το νέο πρόγραμμα κατοικίας Home Pack Apartment από τη Minetta, περιλαμβάνονται και οι προαιρετικές καλύψεις ως βασικές, επομένως παρέχει στον ασφαλισμένο πλήρη κάλυψη – χωρίς απαλλαγές (εξαιρείται η κάλυψη του σεισμού, που υπάρχει συμμετοχή του ασφαλισμένου σε περίπτωση ζημίας) – σε πολύ προσιτή τιμή!

3. Ασφαλίζοντας το σπίτι σου προστατεύεις και το περιεχόμενο του

Οι περισσότεροι όταν μιλάνε για ασφάλεια σπιτιού έχουν συνήθως στο μυαλό τους την οικοδομή και ξεχνάνε ότι, όταν ασφαλίζεις την κατοικία σου προστατεύεις και τα πολλά αντικείμενα που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Δεν θα ήταν κρίμα να χάσεις το αγαπημένο σου λάπτοπ, τα ρούχα σου, τις ηλεκτρικές συσκευές και τα υπόλοιπα αγαπημένα σου αντικείμενα λόγω μίας πυρκαγιάς ή κλοπής; Στην τελική, άμα το σκεφτείς, η συνολική αξία όλων των πραγμάτων που έχεις δεν είναι καθόλου αμελητέα και η αντικατάσταση τους σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας, μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Είναι ανακουφιστικό λοιπόν, να ξέρεις ότι αν προκύψει οποιαδήποτε ζημιά στο κτίριο ή/και στο περιεχόμενο του σπιτιού σου, θα μπορέσεις να το επιδιορθώσεις/αντικαταστήσεις χάρη στην αποζημίωση που θα λάβεις.

4. Πραγματική και δίκαιη αποζημίωση

Σίγουρα, το κομμάτι που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους ασφαλισμένους είναι να λάβουν μία σωστή, δίκαιη και έγκαιρη αποζημίωση. Η Minetta δε διστάζει να “βάλει το χέρι στη τσέπη” όταν αυτό χρειαστεί και να αποζημιώσει τους ασφαλισμένους της, δίκαια βάσει όσων προβλέπονται στο συμβόλαιο τους.  

5. Γρήγορη και απλή εξυπηρέτηση

Πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες ενός σύγχρονου ασφαλισμένου, η Minetta διαθέτει μία σειρά λειτουργιών που επιτρέπουν γρήγορη και απλή εξυπηρέτηση κάθε στιγμή. Τόσο η ψηφιακή πλατφόρμα MYΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει στους χρήστες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες, όσο και το MINETTA App το οποίο είναι δωρεάν διαθέσιμο  για συσκευές android και για ios και οι χρήστες μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες και λειτουργίες, κάθε στιγμή.

+ Επιπλέον προνόμια

Ως μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα η Minetta προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών πακέτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και να είναι πάντα στο πλευρό τους, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις. Για το λόγο αυτό, δίνει την ευκαιρία σε όλους όσους επιλέξουν το πρόγραμμα κατοικίας να επωφεληθούν από μία σειρά προνομίων. Ενδεικτικά,  προσφέρει επιπλέον με την ασφάλιση της κατοικίας:

20% συνδυαστική έκπτωση για την εξοχική κατοικία (με την ασφάλιση της κύριας κατοικίας).

Δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (δεν ισχύει για το Home Pack Apartment).

Δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του συμβολαίου αλλά και δυνατότητα εξόφλησης, με χρήση πιστωτικής, έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσα από το pay.minetta.gr.

Έχει σημασία να νιώθεις την ασφάλεια που δικαιούσαι! Στη Minetta θα βρεις μία εταιρεία που κρατάει τις υποσχέσεις της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου.