Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης Άϊντας Παπαδοπούλου φαρμακοποιού στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας που δολοφόνησε ο σύζυγος της μέσα στο φαρμακείο στις Πηγές.

«Την ημέρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα τιμά και γιορτάζει την ιερότητα της μητέρας, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και όλη η Ελλάδα, κηδεύει μία μάνα. Μία μάνα που έπεσε θύμα της υποτιθέμενης αγάπης ενός συζύγου δυνάστη», δήλωσε πριν την κηδεία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης. 

Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος συζυγοκτόνος. Φαίνεται όμως πως ο 55χρονος έχει και κινητό εκεί που νοσηλεύεται καθώς προχώρησε σε μια προσβλητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα έβαλε μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου του με την Αΐντα, όπου την κρατάει στα χέρια, ενώ η ίδια φοράει το νυφικό.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς», φέρεται να έγραψε ο 55χρονος στο Facebook, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει την αντίδραση των συγγενών και των φίλων της Αΐντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 55χρονος άρπαξε την σύζυγο του και την οδήγησε στο καμαράκι που είχε για να ξεκουράζεται. Παρέμεινε εκεί για 3.30 λεπτά. Τόσα φαίνεται πως χρειάστηκε για να της αφαιρέσει τη ζωή.

Στη συνέχεια βγαίνει και κινείται πάνω κάτω στο χώρο του φαρμακείου. Μετά ξανά μπαίνει μέσα και την έσυρε έξω. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να αυτοτραυματίζεται.

Ο 55χρονος καθ’ομολογιαν δολοφόνος έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. Χθες έγινε και η επέμβαση για την αποκατάσταση στους τένοντες του… Πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι δεν είναι ομιλητικός. Το μόνο που είπε την πρώτη ημέρα είναι ότι η 43χρονη τον πρόσβαλε. Δεν ανοίγεται και δεν μιλάει παραπάνω.

Οι θεράποντες ιατροί θα τον εξετάσουν και αύριο προκειμένου να κρίνουν αν θα πάρει εξιτήριο για να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα.