Στο εδώλιο αναμένεται να κάτσει γι’ άλλη μια φορά, αύριο, Παρασκευή ο Δημήτρης Λιγνάδης ωστε να συνεχιστεί η δική του. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία συνεχίζεται αύριο Παρασκευή (29/04) και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε σε έναν μάρτυρα – κλειδί που αναμένεται να καταθέσει αύριο

«Έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Αύριο συνεχίζεται η δίκη και όπως πληροφορήθηκα θα υπάρχει κυριολεκτικά ένας μάρτυρας – κλειδί στην υπόθεση Λιγνάδη. Ποιος είναι αυτός ο μάρτυρας; Είναι ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στην Επίδαυρο, στο οποίο φέρεται να είχε πάει ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον δεύτερο καταγγέλλοντα  και τον φίλο του.

Η δίκη που διεκόπη θα συνεχιστεί με τη μαρτυρία του φίλου του δεύτερου καταγγέλλοντα, ο οποίος είναι μάρτυρας αληθείας. Και αμέσως μετά έχει κληθεί να καταθέσει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος για την υπόθεση Λιγνάδη.

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Υπάρχουν ακόμα δύο μάρτυρες από το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να καταθέσουν για την πρώτη υπόθεση, για τον πρώτο καταγγέλλοντα, για τον Αλί».