Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωσε ποτέ το δάνειο της σπιτονοικοκυράς του, από την στιγμή που ορίστηκε πληρεξούσιος της, δήλωσε ο δικηγόρος των συγγενών τής γυναίκας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και ανέφερε πως ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όχι μόνο δεν εξυπηρέτησε το δάνειο, αλλά ούτε αγόρασε τα φάρμακα, που έπρεπε να λαμβάνει η σπιτονοικοκυρά του, λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου».

«Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και, επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακά της, καθώς είχε προβλήματα υγείας, και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», πρόσθεσε στη συνέχεια.