Φέτος το Πάσχα, μία μεγάλη γιορτή περιμένει όλη την οικογένεια στο ATHENS METRO MALL! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων σας περιμένει καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης και της Κυριακής 17 Απριλίου, με περισσότερα από 90 επώνυμα καταστήματα όπου θα τα βρείτε όλα… και τα αυγά και τα πασχάλια!

Στο ATHENS METRO MALL θα τα βρείτε όλα!

Με 5 επίπεδα έτοιμα να σας υποδεχθούν για τις πασχαλινές αγορές σας, για ατελείωτη ψυχαγωγία αλλά και χαλαρές βόλτες για να απολαύσετε τον καφέ και το γεύμα σας, το ATHENS METRO MALL γίνεται και φέτος ο απόλυτος προορισμός shopping για τα Πασχαλινά δώρα

Πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινή διακόσμηση, ένδυση και υπόδηση για τα βαφτιστήρια, προϊόντα τεχνολογίας για μικρούς και μεγάλους… ακόμα και τα εισιτήρια των διακοπών σας βρίσκονται φέτος στο ATHENS METRO MALL!

Από τις 13 Απριλίου έως και τις 12 Ιουνίου, με αγορές 30€ και άνω από τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, λαμβάνετε μέρος στις καθημερινές κληρώσεις* για διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή από τη Blue Star Ferries σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη**.

Τέλος, ο Πασχαλινός κόσμος του ATHENS METRO MALL θα φιλοξενεί φέτος δράσεις Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών της χώρας, με σημαντικό έργο που στηρίζει οικογένειες και παιδιά, σκορπώντας ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Πιο αναλυτικά, μαζί μας στο ATHENS METRO MALL για το επόμενο διάστημα θα βρίσκονται: 

13 – 14/04: Σωματείο ΑμεΑ «ΝΙΚΗ»

15 – 16/04: Οργανισμός «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

17 – 18/04: Σωματείο Προστασίας & Αποκαταστάσης Αναπήρων Προσώπων «ΕΛΕΠΑΠ»

19 – 20/04: Σύλλογος «Λάνασσα» υπέρ των παιδιών με καρκίνο

21 – 22/04: Σύλλογος στήριξης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση «Φροντίδα»

* Ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο infodesk του Athens Metro Mall (επίπεδο 1). Μία κλήρωση για 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής κάθε μέρα.

** Τα εισιτήρια για Κυκλάδες αφορούν σε οικονομική θέση και για τους υπόλοιπους προορισμούς σε δίκλινη εσωτερική ή εξωτερική καμπίνα.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

11 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.