Ναρκισσιστική προσωπικότητα φέρεται να έχει η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, σύμφωνα με την ψυχολόγο Νάταλι Βέλτση, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε στη τραγική υπόθεση.

Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα έχει το προφίλ ατόμου που εντοπίζεται σε άτομα που δεν επισκέπτονται ψυχολόγο, ενώ τόνισε ότι όλα τα άτομα που μίλησαν για την μητέρα -άσχετα εάν συμφωνούν τα λεγόμενα τους- συγκλίνουν στο ίδιο προφίλ.

«Το προφίλ που βλέπουμε σιγά σιγά να διαμορφώνεται δεν επισκέπτεται ποτέ ψυχολόγο, καθώς μέρος του προφίλ είναι και η ανεντιμότητα, οπότε δεν πηγαίνουν σε ψυχολόγο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «οι άνθρωποι που έχουν αυτό το προφίλ προσωπικότητας, αν οι μαρτυρίες ισχύουν -που δείχνουν να ταιριάζουν με τη συμπεριφορά που έχουμε αντιμετωπίσει, συνθέτουν όλες ένα συγκεκριμένο προφίλ».

«Αν ισχύουν οι μαρτυρίες και σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά της, μιλάμε τουλάχιστον για μια ναρκισσιστική προσωπικότητα, αν όχι κοινωνιοπάθεια, δηλαδή ένας άνθρωπος χωρίς συναισθήματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Όταν πέθανε η Μαλένα κρατούσαν τη μητέρα να μην πέσει μέσα στον τάφο»

Στην εκπομπή T-Live μια γειτόνισσα της οικογένειας, περιέγραψε από τη δική της πλευρά, όλα αυτά που βίωσε η ίδια τα τελευταία χρόνια.

«Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό την φρόντιζαν, την περιποιόντουσαν. Η σπιτονοικοκυρά ζούσε σε μια τρώγλη και τα παιδιά την περιποιήθηκαν, την πήγαιναν στους γιατρούς. Ήταν άκληρη η κυρία. Πλήρωναν ενοίκιο και όταν χάθηκε η Μαλένα και ο Μάνος της είπε ότι θα καθυστερήσουν λίγο να της δώσουν το ενοίκιο, εκείνη είχε άγχος μήπως δεν της το δώσουν. Την πήγαιναν στο νοσοκομείο, την πρόσεχαν. Αυτοί ήταν στην κηδεία της μόνο» ανέφερε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Παράληλλα, είπε πως «έβλεπα να πηγαίνουν βόλτες με τα παιδιά τους. Η μητέρα έφερνε την Τζωρτζίνα και την Μαλένα στην πλατεία να παίξουν, έβλεπα τα παιδιά που κατέβαιναν από το σχολικό και πήγαιναν κατευθείαν στην αγκαλιά της μαμάς τους. Έβλεπα δυο πρόσχαρα παιδιά» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε πως: «Όταν πέθανε η Μαλένα κρατούσαν την μητέρα για να μην πέσει μέσα στον τάφο, ωρυόταν και χτυπιόταν. Τα μάτια του Μάνου έτρεχαν. Την Τζωρτζίνα την είχαν σε φιλικό σπίτι για να μην βιώσει όλα αυτά».