Η ψηφιοποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που πραγματοποιούμε τις συναλλαγές μας. Όποιος έχει mobile banking για παράδειγμα, σίγουρα έχει βιώσει την ευκολία την ασφάλεια και την αμεσότητα με την οποία πραγματοποιεί τις υποχρεώσεις του απλά μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Η ευκολία αλλά και η δημοτικότητα των ψηφιακών εργαλείων, τόσο σε ιδιωτικό, όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, έχει οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες καινοτομίες στο σχεδιασμό των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, με σκοπό την βέλτιστη εμπειρία του χρήστη/πελάτη.

Μάλιστα, η είσοδος των εταιρειών Fintech σε μέρος των συναλλαγών που θεωρούνταν παραδοσιακά τραπεζικές, με αφορμή τη συμβολή τους στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πληρωμών, αλλάζουν το τοπίο στην τραπεζική εξυπηρέτηση ακόμη περισσότερο.  

Για την Εθνική Τράπεζα, η διαρκής εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών προς τους πελάτες βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Ως αποτέλεσμα η Τράπεζα επιδιώκει συνεχώς την βελτίωση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του και εισάγει διαρκώς νέες δυνατότητες στις επιλογές των επιχειρήσεων. 

Δια του λόγου το αληθές, με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρηματικών απαιτήσεων e-Factoring, η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και να στέκεται δίπλα στην προσπάθειά τους για την αντιμετώπιση των σύγχρονων επιχειρηματικών προκλήσεων.

Μέσα από την υπηρεσία e-Factoring, που είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για επιχειρήσεις, το μεγαλύτερο μέρος της συναλλακτικής σας σχέσης με την Εθνική Factors ψηφιοποιείται και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με άμεσο και ασφαλή τρόπο. Επιπλέον, απολαμβάνετε πλεονεκτήματα, όπως:

  • χρήσιμα διαγράμματα παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης (dashboards) σε σύγχρονο σχεδιασμό περιβάλλοντος χρήστη, 
  • νέες λειτουργικότητες, όπως η δυνατότητα υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης και η δυνατότητα αποστολής τιμολογίων και εισπράξεων,
  • παροχή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (real time), 
  • δυνατότητα πρόσβασης, για πρώτη φορά, και σε αγοραστές, με σκοπό όλα τα μέρη των εμπορικών σας συναλλαγών να έχουν στη διάθεσή τους την ίδια πληροφορία ταυτόχρονα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα το site της Εθνικής Factors και να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο e-Factoring

Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο 210 5181251.

Για όσους δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία Internet Banking και θέλουν να κάνουν την αρχή, μπορούν να προγραμματίσουν μια συνάντηση με τον Προσωπικό τους Σύμβουλο στην Εθνική Τράπεζα, για να ανακαλύψουν όλες τις digital δυνατότητες που έχουν στη διάθεση της επιχείρησής τους.