Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην περιοχή της Νίκαιας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4.00 το πρωί σήμερα Πέμπτη. Τότε έλαβε ενημέρωση και η πυροσβεστική υπηρεσία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άνδρες μέσα στο διαμέρισμα, ένας γιος με τον πατέρα του.

Ξαφνικά ο ηλικιωμένος άνδρας ένιωσε ότι είχαν αρπάξει φωτιά τα μαλλιά του. Είχε ανάψει το αερόθερμο και είχε και ένα μικρό ραδιόφωνο. Δεν ξέρουν ούτε οι πυροσβέστες ακόμη πώς μπορεί να ξεκίνησε η πυρκαγιά, αν δηλαδή οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα σε καλώδιο του αερόθερμου ή στο ραδιόφωνο, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το ρεύμα.

Όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε ότι καιγόταν, φώναξε τον γιο του, ο τελευταίος του έριξε νερό για να μην προκληθούν εγκαύματα, τον πήρε και κατέβηκαν κατευθείαν κάτω. Ο γιος ανέβηκε ξανά πάνω, ξύπνησε όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας, ούτως ώστε κανένας να μην διατρέξει κίνδυνο. Παράλληλα είχε καταφθάσει και η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με 4 οχήματα έχει οριοθετήσει τη φωτιά. Βέβαια υπάρχουν πυκνοί καπνοί και στο διαμέρισμα του δευτέρου, αλλά και σε εκείνο του τρίτου ορόφου.

Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές λόγω της πυρκαγιάς μέσα στο διαμέρισμα που ξεκίνησε η φωτιά.

Επίσης ότι όλοι οι ένοικοι είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπάρχει κανένας τραυματίας και αναμένεται σε λίγη ώρα να ολοκληρωθεί και η επιχείρηση κατάσβεσης.