Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και δήλωσε ότι σύμφωνα με τον τελευταίο πραγματογνώμονα που εξέτασε τον θάνατο της Μαλένας, δεν προκύπτει ως αιτία η ηπατική ανεπάρκεια που έχει καταγραφεί.

Ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών μίλησε στην εκπομπή «Live News» και μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «ο βίαιος θάνατος στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σημάδια».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, η μητέρα των παιδιών φέρεται να ζήτησε να πάρει ως ενθύμιο, το πανάκι με τα αίματα που κρατούσε η Ίριδα όταν έφυγε από την ζωή.

Επίσης, το «Live News» παρουσίασε ανάρτηση της μητέρας που έγινε μετά τον θάνατο του παιδιού, σύμφωνα με την οποία ήθελε να δωρίσει τα πράγματα του παιδιού, όπως την κούνια και τα ρούχα. Παρόλα αυτά, το «Live News» σημείωσε ότι λίγες μέρες μετά, η μητέρα φέρεται να είπε στους γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος.

Τι απαντά η μητέρα για το πανάκι με το αίμα

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα των τριών παιδιών ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μικρό πανάκι, λίγο πιο μικρό από τη σαλιάρα, σαν αυτό που χρησιμοποιούν όλες οι μαμάδες όταν θηλάζουν ή ταΐζουν τα μωρά τους.

Έτσι, φέρεται ότι η μητέρα των κοριτσιών ζητούσε πίσω το πανάκι, επειδή, όπως είπε «ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της Ίριδας». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, στο δωμάτιο των παιδιών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της Τζωρτζίνας, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της μέχρι και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.