Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (9/3) στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, λίγο μετά τον κόμβο Σκαλανίου, συγκρούστηκαν δύο οχήματα και έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ πέντε τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα την ιστοσελίδα ekriti.gr επιβεβαιώθηκαν οι θάνατοι ενός άνδρα και μιας γυναίκας (περίπου 35 ετών και οι δύο), ενώ οι δύο εκ των πέντε τραυματιών οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στα δύο ΙΧ επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ έσπευσαν έξι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 πυροσβέστες και η Τροχαία Ηρακλείου.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα συνολικά, τα τρία από το ένα ΙΧ και το τέταρτο άτομο από το δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο. Η ίδια πηγή αναφέρει πως σ’ ένα από τα οχήματα επέβαινε κι ένα κοριτσάκι το οποίο ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε καταγραφεί άλλο θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα ζευγάρι 55 και 50 χρόνων.