Στο πλευρό του 10χρονου φίλου του, ήταν ένας άλλος -μάλλον ανήλικος – φίλος του ο οποίος βρισκόταν μαζί του την στιγμή της μακάβριας ανακάλυψης στην Ανδραβίδα το βράδυ της Τετάρτης.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Υπενθυμίζεται πως το 10χρονο παιδί της οικογένειας, ήταν αυτό που ανακάλυψε το μακελειό που είχε συμβεί μέσα στο σπίτι του. Το μικρό αγόρι μάλιστα, προσπάθησε να σώσει το ένα από τα δύο αδερφάκια του, καθώς νόμισε μέσα στο σοκ του ότι είναι ακόμη ζωντανό  Η στυγερή τετραπλή δολοφονία, ο δράστης της οποίας παραμένει ασύλληπτος, δεν έχει προηγούμενο.

Τι λέει ο φίλος του 10χρονου

Η μαρτυρία του φίλου, του 10χρονου, που ήταν μαζί του την ώρα της φριχτής ανακάλυψης, συγκλονίζει: «Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπει από το παράθυρο. Ξαφνικά μού λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…»