Αναπάντητοι παραμένουν ακόμα οι θάνατοι των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα των κοριτσιών να παρεμβαίνει την Παρασκευή 25/2 στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η εκπομπή εντόπισε μάλιστα μια μάρτυρα που ήταν στο διπλανό θάλαμο από την Τζωρτζίνα. Όπως είπε, και ανεμετέδωσε το Mega, τη στιγμή που πήγε στο κυλικείο ήταν η στιγμή της ανακοπής της 9χρονης. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και είδε την έντρομη μητέρα να φωνάζει. Μάλιστα όπως είπε της ζήτησε να γυρίσει πίσω στο δωμάτιό της.

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν από το ιατρικό κυρίως προσωπικό στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ότι καθυστέρησε να τους ενημερώσει για την πρώτη ανακοπή της 9χρονης. Όπως υποστήριξε κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα ειδοποίησε τους γιατρούς.

Αίσθηση προκάλεσε και η αποκάλυψη του «Τούνελ» για πολύτιμα στοιχεία που χάθηκαν στο θάνατο του βρέφους: δεν έγινε αυτοψία στο χώρο, το παιδί καθυστέρησε να νεκροτομηθεί και δεν εντοπίστηκε η ώρα θανάτου.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ένας τηλεθεατής έστειλε μια ανάρτηση που είχε κάνει στα social media η μητέρα το 2015 ότι περίμενε αγόρι. Σε εκείνο το σημείο η μητέρα είπε ότι ήταν λάθος διάγνωση, το έμβρυο δεν ήταν αγόρι, αλλά κορίτσι, η Μαλένα.

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα τις επόμενες μέρες

Σύμφωνα με το Mega, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Πάτρα κλιμάκιο από το Ανθρωποκτονιών για να πάρει καταθέσεις από γιατρούς, φίλους και συγγενείς, με σκοπό τη συλλογή στοιχείων. Οι αστυνομικοί θα μεταβούν στην πόλη μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην 9χρονη.