Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγείται σε νέα δίκη, αλλά για κακούργημα αυτή την φορά, γιατί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με τη δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε πρόσφατα ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» για πλημμέλημα.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου και ζητάει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καθίσει στο εδώλιο για κακούργημα με ανώτερη ποινή έως 10 έτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου λοιπόν, ανοίγει ξανά η υπόθεση, για την οποία ο παρουσιαστής καταδικάστηκε με πλημμέλημα με ποινή πέντε χρόνια.

Νέες υποθέσεις

Υπενθυμίζεται, πως ο Απόστολος Λύτρας που έχει αναλάβει κοπέλες που καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είχε προαναγγείλει ότι ακολουθούν και νέες υποθέσεις και πως επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή.

«Η μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να πάρει ο Παναγιωτόπουλος από το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι τα πέντε χρόνια φυλάκιση. Ήταν η μεγαλύτερη των ποινών», είχε πει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είχε διευκρινίσει ότι «ήταν πλημμέλημα. Όπως πληροφορήθηκα έχουν επιβληθεί και όροι. Από εκεί και μετά υπάρχει και το Εφετείο και οι άλλες διώξεις που είναι να εκδικαστούν σε βαθμό κακουργήματος βέβαια».