Τοπικές βροχές έως το μεσημέρι αναμένονται αύριο στην ανατολική Στερεά, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο.

Παγετός θα υπάρχει κατά τόπους τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 4 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από -3 έως 8, στην Ήπειρο και στη Στερεά -3 έως 10, στην Πελοπόννησο από -2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 10, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 9, στις Κυκλάδες από 6 έως 10, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 13 και στην Κρήτη από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα στραφούν σε νότιους έως 3 Μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 Μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 Μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 Μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 και τοπικά έως 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 Μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη αύριο

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται έως το μεσημέρι, κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.