Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Ο άτυχος άντρας είχε και παλιότερα ένα τροχαίο, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο κολλητός του.

Ήταν 5 Μαΐου του 2000, και ο γνωστός επιχειρηματίας είχε τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία. Στον στρατό γνωρίστηκε με έναν άντρα, με τον οποίο έγιναν κολλητοί. Όταν τελείωσε και εκείνος τη θητεία του, του ζήτησε να πάει στη Μύκονο για να κάνουν μαζί διακοπές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή TLive, τότε είχε αγοράσει και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και πήγε στο λιμάνι για να παραλάβει τον φίλο του. Ανέβηκαν λοιπόν στη μηχανή για να πάνε στην περιοχή όπου ήταν το σπίτι του επιχειρηματία. Κάποια στιγμή στη διαδρομή είχαν αναπτύξει ταχύτητα. Ο Τζώρτζης Μονογυιός φορούσε κράνος, ο φίλος του όμως όχι.

Εκείνη τη στιγμή μια τουρίστρια που είχε νοικιάσει αυτοκίνητο έκανε παράνομα αναστροφή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύγκρουση. Ο συνεπιβάτης στη μηχανή εκσφενδονίστηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο Τζώρτζης Μονογυιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τουλάχιστον 1,5 μήνα στο νοσοκομείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο σημείο του τροχαίου στη Μύκονο είχε φτιάξει και ένα εκκλησάκι στη μνήμη του φίλου του.