Τραγική κατάληξη είχε η παρθενική βόλτα του Τζώρτζη Μονογυιού με τη νέα του Ferrari, η οποία έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και έπιασε αμέσως φωτιά, οδηγώντας στο θάνατο τον οδηγό του.

«Κινούνταν με κατεύθυνση από τη Γλυφάδα, πάνω στη στροφή το αυτοκίνητο του έφυγε και έφερε σβούρα και κατέληξε εκεί πάνω. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά, εκείνος κάηκε και η γυναίκα του πρόλαβε να βγει» τόνισε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ.

«Όλα τα super cars έχουν πίσω τη μηχανή γι αυτό και με το παραμικρό παίρνουν ακαριαία φωτιά» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα μπροστά και ύστερα πίσω.

«Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη παρθενική βόλτα που έκανε με το αμάξι» είπε.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένει στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα αλλά και εγκαύματα. Οι Αρχές συλλέγουν υλικό και μαρτυρίες από το σημείο του τραγικού τροχαίου.

Οι πρώτες πληροφορίες της Τροχαίας

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η σύζυγός του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού