Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ, η οποία εξαφανίστηκε το πρωινό της 21ης Απριλίου.

Οι χειρότερες υποψίες φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, καθώς σύμφωνα με στοιχεία από την Ασφάλεια Αττικής, το κορίτσι δολοφονήθηκε.

Δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος που ανήκουν στο παιδί, σε ένα από τα σπίτια που διέμεναν. Τα στοιχεία των αστυνομικών δείχνουν ανθρωποκτονία με δράστη τον ίδιο της τον πατέρα, αν και το πτώμα της 4χρονης δεν έχει βρεθεί ακόμη, καθώς ο 27χρονος Βούλγαρος το έκρυψε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων των άφησαν ελεύθερο.

Μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία, με βάση την οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, ο οποίος αναμένεται να συλληφθεί από στιγμή σε στιγμή και να εξεταστεί με βάση τα νέα δεδομένα.

Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, θα γίνουν αύριο Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.