Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγική κατάληξη του θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Άννυ, την οποία, όπως όλα δείχνουν τεμάχισε και έβρασε ο ίδιος της ο πατέρας, ενώ παραμένει ερωτηματικό αν το σκότωσε ο ίδιος και με ποιο τρόπο.

Ο 27χρονος Σάββας έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στην Αστυνομία, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είχε κάνει κακό στο 4χρονο παιδί του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βίντεο από την εκπομπή «Φως το τούνελ» της 1ης Μαΐου ο πατέρας-δολοφόνος εμφανίζεται μάλιστα αγανακτισμένος στην εκπομπή και δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι έχει συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.

Μάλιστα δήλωνε φίλος και ενώ ήξερε τα πάντα για το παιδί έλεγε ότι πρέπει η αστυνομία να αφήσει «αυτό το κορίτσι» δηλαδή τη μητέρα της Άννυ να ψάξει και να βρει το παιδί της…

Πρότεινε να βάλουν αμοιβή 5.000 ευρώ για όποιον αποκαλύψει που είναι το παιδί. «Δε θα τα δώσουμε τα λεφτά, μόνο να δούμε ποιοι θα πάρουν τηλέφωνο» έλεγε.

Δείτε το βίντεο. Η παρέμβαση του πατέρα από το 3ο λεπτό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.