Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Ελλάδα τις τραγικές εξελίξεις του πρωτοφανούς αγριότητας εγκλήματος με θύμα τη μικρή Άννυ.

Ο 27χρονος πατέρας της, την τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια της και στη συνέχεια τα πέταξε σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Όπως αποκάλυψαν οι παππούδες της μικρής, μιλώντας στο STAR, φρόντιζαν την μικρή από όταν γεννήθηκε μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο. «Tο παιδί από τότε που γεννήθηκε το είχαμε εμείς και ήρθε η κόρη μας στις 14 Φεβρουαρίου 2015 και το πήρε. Ήταν το μοναδικό μας εγγόνι» σημειώνουν προσθέτοντας ότι ο πατέρας της Άννυς επέμενε να έρθει η μικρή στην Αθήνα, γιατί όπως υποστήριζε ήθελε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του.

«Τα παιδί ήθελε να φύγει με την μαμά του στην Ελλάδα. Μου είπε “γεια σου παππού. Εγώ φεύγω. Πάω στην Ελλάδα. Εγώ έκλαιγα ενώ το παιδί όχι. Μην κλαις παππού μου”» λέει ο πατέρας της 25χρονης Δημητρίνας Μπορίσοβα, μητέρας της 4χρονης.

Όσο για τη σχέση του ζευγαριού, οι γονείς αναφέρουν ότι «Πότε ήταν καλά, πότε τσακωνόντουσαν. Μάλωναν στα ελληνικά και εμείς δεν τους καταλαβαίναμε.»

«Πριν από ενάμισι μήνα ήμουν στην δουλειά και μου τηλεφώνησε η κόρη μου. Μου μίλησε και στη συνέχεια μου έδωσε να ακούσω την μικρή. Τότε άκουσα την μικρή να λέει “Παππού, παππού σε παρακαλώ έλα να με πάρεις. Αχ γιατί δεν ήρθα τότε Ελλάδα να την πάρω. Από τότε δεν έχω ακούσει το παιδάκι. Φαίνεται πως προαισθανόταν ότι κάτι θα συνέβαινε» είπε με λυγμούς ο πατέρας της Δημητρίνας.

Στην συνέχεια η μαμά της 25χρονης αναφέρει «Αυτός χτυπούσε πολύ την Δημητρίνα και την Άννυ και για αυτό ήθελε να πάμε να την πάρουμε. Αυτός σήκωνε πάντα τα τηλέφωνα. “Καλά είναι αυτές, με την μάνα μου,” έλεγε, όταν ρωτούσαμε που είναι η κόρη μας και η εγγονή μας». Προσθέτει πως «Η άλλη γιαγιά (εννοεί τη μητέρα του δράστη), δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο την μικρή στα γενέθλιά της που είναι 1η Σεπτέμβρη. Ούτε μια καραμέλα δεν της έδωσε»…