Χιονίζει στα Βίλια Αττικής και στην Ιπποκράτειο πολιτεία, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνονται από το βράδυ της Δευτέρας (13.12) στην Πάρνηθα. «Αν έχετε σκοπό να ανεβείτε στην Πάρνηθα να έχετε αλυσίδες ή χιονολαστιχα. Ο καιρός σε 3 ώρες θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Υπάρχει πιθανότητα και να αποκλειστείτε», σημείωνε νωρίτερα σε ανάρτησή του το Forecast Weather Greece.

Στον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκαν και εικόνες από τα Βίλια και την Ιπποκράτειο πολιτεία.

Χιονίζει σε Βίλια και Ιπποκράτειο πολιτεία.Live Streaming Βίλια…

Posted by Forecast Weather Greece on Monday, December 13, 2021

Χιονίζει κατά διαστήματα στα Βίλια Αττικής το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021, αναφέρει και το Meteo GR σε ανάρτησή του και δημοσιεύει σχετικό βίντεο.

Ηρθε το πρώτο!❄️Βιλια Αττικης, χιονοπτωση! 🌨️❄️🌨️❄️🌨️❄️

Posted by Nikos Dioletis on Monday, December 13, 2021

Δείτε εικόνα από την Πάρνηθα…

Live από την Πάρνηθα. Πυκνές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες.

Posted by Forecast Weather Greece on Monday, December 13, 2021

⚠️❄ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ⚠️❄Αν έχετε σκοπό να ανεβείτε στην Πάρνηθα να εχετε αλυσίδες ή χιονολαστιχα. Ο καιρος σε 3 ώρες θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Υπάρχει πιθανότητα και να αποκλειστείτε.

Posted by Forecast Weather Greece on Monday, December 13, 2021

Καιρός – Meteo: Πού αναμένονται βροχές και χιονοπτώσεις

Βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα παρατηρούνται το πρωί της Τρίτης (14/12) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν σταδιακά μετά το μεσημέρι, σύμφωνα την πρόγνωση του καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι τοπικές βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο που επίσης σημειώνονται στην Αν. Θεσσαλία, στην Αν. Στερεά και στα νησιά του Αιγαίου, θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης και κατά διαστήματα στα κεντρικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα (ιδίως σε Αν. Θεσσαλία και Εύβοια).

Άστατος παραμένει ο καιρός την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Δεν αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων στο Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.