Εκτός των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο οριστικά, βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην σκιά της καταγγελίας που είδε το φως της δημοσιότητας περί revenge porn. Ποιος είναι όμως Στάθης Παναγιωτόπουλος, του οποίου το όνομα ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων και έκανε τον Αντώνη Κανάκη να μιλήσει «ζωντανά» στον «αέρα» και συναισθηματικά φορτισμένος να ανακοινώσει την απόλυσή του;  

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μέχρι και την περασμένη Παρασκευή (10/12) άνηκε στην παρέα του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίοι και εμφανιζόταν στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά και του Χρήστου Κιούση, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Ο 58χρονος παρουσιαστής έχει καταγωγή από την Αλόννησο όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ταυτόχρονα με την παρουσίαση.

Έχει σπουδάσει Aγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ έχει δουλέψει σε εταιρεία για 13 χρόνια, κάτι όμως που βαρέθηκε και αποφάσισε να παραιτηθεί. Το 1982 ανακάλυψε τον συγγραφέα μέσα του και έγραψε βιβλία με θέμα τα μουσικά συγκροτήματα και έτσι συνδύασε τις δυο μεγάλες του αγάπες, την συγγραφή και τη μουσική.

Τα media μπήκαν στη ζωή του το 1983 όταν και άρχισε να γράφει στο περιοδικό Ποπ + Pοκ ενώ έπειτα από τρία χρόνια, το 1986 ανακάλυψε τον κόσμο του ραδιοφώνου και ξεκίνησε να κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικές.

Η εμφάνιση του στη μικρή οθόνη έγινε το 1988 καθώς είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες. Από το 2005 ως το 2008 έγινε «Νηστικό Αρκούδι» για λογαριασμό της ΕΡΤ3 και στην συνέχεια της ΝΕΤ, όπως ήταν το όνομα της μαγειρικής εκπομπής που παρουσίαζε.

Το 2002 ξεκίνησε να παρουσιάζει μια χιουμοριστική μεσημεριανή εκπομπή με τίτλο «Σκυλίσια Μέρα», στον 105.5 Rock της Θεσσαλονίκης.

Στην παρέα του Ράδιο Αρβύλα εντάχθηκε το 2008.

Φυσικά, από την επαγγελματική του πορεία δεν λείπουν και οι εμφανίσεις σε ταινίες. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion».

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στις συνεντεύξεις του δεν ήθελε ποτέ να αποκαλύπτει πολλά.

Τα ανέκδοτα στους Ράδιο Αρβύλα που έκαναν το «σύμπαν να παγώνει»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθημερινά εμφανιζόταν στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά και του Χρήστου Κιούση και μεταξύ άλλων τους έλεγε το «κρύο» ανέκδοτο της ημέρας. Μάλιστα, το ανέκδοτο ήταν τόσο «κρύο» που τις περισσότερες φορές έκανε το «σύμπαν να παγώνει» και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να κρυφτούν.