Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες στο Ρέθυμνο της Κρήτης για κατοχή κάνναβης που ξεπερνούσε τα 2,5 κιλά καθώς επίσης και για παράνομη κατοχή όπλων. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις για πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του ενός εκ των δύο ανδρών σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 2,7 κιλά κάνναβη, ένα AK-47, τρία πιστόλια, 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, έξι εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ένας γεμιστήρας για το AK-47, τρείς γεμιστήρες πιστολιού, 85 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 50 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, εννιά κάλυκες και μια θήκη μεταφοράς πιστολιού.