Δύο μήνες συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από την ημέρα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και στα Γιάννενα συνεχίζονται από τους πολίτες οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr πιστοί στο ραντεβού τους είναι αυτή την ώρα μερικές δεκάδες ενεργοί πολίτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν -μέσω πρόσκλησης στο facebook- έξω από την είσοδο της Γαλακτοκομικής Σχολής και φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πανό και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους της Σχολής, διαμαρτύρονται για τον άδικο τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο 20χρονος σπουδαστής της Σχολής.

Οι εγκαταστάσεις της Σχολής φρουρούνται από διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο φύλακας της Γαλακτοκομικής, κλείδωσε προληπτικά τις εξωτερικές πόρτες. Είναι πραγματικά συγκινητικό ότι οι πολίτες στα Γιάννενα συνεχίζουν να κρατούν άσβεστη τη φλόγα της οργής για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.