Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης με κορονοϊό η 38χρονη δικηγόρος, έγκυος στον έβδομο μήνα, Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη.

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε εμβολιαστεί ακόμα, καθώς ακολούθησε τη συμβουλή του γυναικολόγου της, να το πράξει αφού πρώτα γεννήσει. Λίγα εικοσιτετράωρα από κόλλησε τον ιό, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ακολούθως να μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά».

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί έχουν καταφέρει να της πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν το δικό τους αγώνα προκειμένου να τεθεί εκτός κινδύνου και η μητέρα.

Ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook απευθύνει έκκληση για αίμα σε πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής, και ώρες από 8:30 π.μ. – 14:30 μ.μ. και από 17:00 μ.μ. – 19 μ.μ.

Επείγουσα Ανάγκη για Αίμα για τη γυναίκα μου!Όνομα: Παρθένα Κουτμερίδου του ΕυσταθίουΝοσηλεύεται στον Άγιο Λουκά…

Posted by Παναγιώτης Αγγελόπουλος on Monday, November 29, 2021