Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θάνατο του 8χρονου κοριτσιού που πέθανε όταν σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του παιδιού δεν ήταν ακαριαίος, ήταν ένας αργός θάνατος, που επήλθε μετά από πάρα πολλά λεπτά. Το παιδί είχε εσωτερική αιμορραγία, λόγω της πίεσης που δεχόταν, κυρίως στον θώρακα, από τη μεταλλική πόρτα.

Τα ερωτήματα και οι καταγγελίες της οικογένειας για τον φριχτό θάνατο της 8χρονης

Τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στο Κερατσίνι, όπου μια 8χρονη βρήκε φριχτό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου, προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αρχές. Στην οικογένεια του κοριτσιού επικρατεί οργή ενώ αρκετά είναι και τα ερωτήματα που τίθενται για την τραγωδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η οικογένεια καταγγέλλει ότι επί 40 ολόκληρα λεπτά δεν είχαν δει το κοριτσάκι να έχει σφηνωθεί στην πόρτα.

Επίσης, επί τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε ο απεγκλωβισμός. Διαπίστωσαν 6:10 ότι το κοριτσάκι βρίσκεται σφηνωμένο και ο απεγκλωβισμός έγινε στις 9 το βράδυ, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η οικογένεια, δεν ήξεραν πού είναι το κουμπί που ανοίγει και κλείνει την πόρτα. «Ξαφνικά γύρω στις 9 το βράδυ και ενώ περίμενε η Πυροσβεστική το ΕΚΑΒ να παραλάβει το κοριτσάκι εμφανίστηκε κάποιος, πάτησε ένα κουμπί και άνοιξε η πόρτα, τρεις ώρες μετά», αναφέρθηκε στο Star.