Τραγική κατάληξη είχε η ζωή, για ένα ζευγάρι Βολιωτών, μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ημερών, καθώς κατέληξαν και οι δύο, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τους γνώριζαν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας magnesianews.gr η 60χρονη γυναίκα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν ανεμβολίαστη και «έφυγε» απ΄τη ζωή το περασμένο Σάββατο, νοσηλευόμενη στο «Αχιλλοπούλειο».

Αυτό συνέβη, την στιγμή που η αγωνία κορυφώνονταν για το γεγονός, ότι ο σύζυγός της, 68 ετών, νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και αφού προηγουμένως είχε ξεπεράσει το θέμα του κορονοϊού που είχε κολλήσει, ενώ ήταν και ο ίδιος, ανεμβολίαστος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 68χρονος, διαπιστώθηκε αρχικά, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά στην πορεία το ξεπέρασε και αντιμετώπισε τον ιό.

Στη νόσηση από το κορονοϊό ωστόσο, ακολούθησε η γυναίκα του, η οποία παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της και εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε στην ΜΕΘ Covid, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο σύζυγός της παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό, αντιμετωπίζοντας τα σοβαρά προβλήματα.

Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Παρασκευής, εξέπνευσε και ο 68χρονος, προκαλώντας μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλη θλίψη σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους.