Διπλή τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Αγία Βαρβάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν θείος και ανιψιός βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε μια δεξαμενή μούστου. Ο δίδυμος αδελφός του άτυχου ανήλικου ήταν εκείνος που ανησύχησε, καθώς οι δύο άνδρες καθυστερούσαν, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τον πατέρα του, που με τη σειρά του τούς αναζήτησε και τους βρήκε νεκρούς.

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στους δύο άνδρες. Η κηδεία τους θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το Cretalive ο 50χρονος άντρας και ο ανήλικος ανιψιός του χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο πρώτος έσπευσε να βοηθήσει τον δεύτερο που βρέθηκε μέσα στην δεξαμενή για να την καθαρίσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις. Η προσπάθεια του θείου να σώσει τον 16χρονο ανιψιό απέβη μοιραία καθώς και εκείνος λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Άνθρωποι που αντιλήφθηκαν πως οι δύο άνδρες είχαν πέσει μέσα στη δεξαμενή έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν κόβοντας τον πάτο της με ένα σβουράκι, δυστυχώς όμως για τον άτυχο 16χρονο και τον 50χρονο ήταν αργά.

(εξωτερική φωτογραφία από neakriti.gr)