Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το κοριτσάκι που έπεσε σήμερα Δευτέρα (2/11) νωρίς το μεσημέρι από το μπαλκόνι διαμερίσματος τετάρτου ορόφου, στην περιοχή του Κορδελιού, στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το κοριτσάκι σώθηκε όταν την πτώση του ανέκοψε ένα δέντρο, ενώ στη συνέχεια προσγειώθηκε πάνω σε έναν παππού.

Το παιδί μετά το ατύχημα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εξακολουθεί να παρακολουθείται από τους ιατρούς, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr.

Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο. Το παιδί φέρει μώλωπες, μικροκατάγματα στην αυχενική μοίρα και θλάση σε πνευμονοθώρακα.

«Είδαμε να σκάει ένα παιδάκι στο πεζοδρόμιο»

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο GRTimes.gr, ήταν γύρω στη μία το μεσημέρι όταν άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα κοριτσάκι το οποίο είχε πέσει από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή του Κορδελιού.

«Εμείς δουλεύαμε και ξαφνικά ακούσαμε έναν θόρυβο και είδαμε να σκάει ένα παιδάκι κάτω στο πεζοδρόμιο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, τονίζοντας ότι ως εκ θαύματος βρέθηκε στο σημείο ένας γιατρός, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει μαλάξεις στο παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Ευτυχώς το παιδί έκλαψε και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο και η μητέρα του και φύγανε. Πρόκειται για ένα θαύμα. Αν δεν ήταν ο γιατρός εδώ να το βοηθήσει το παιδάκι δε θα ήτανε στη ζωή» συμπλήρωσε.