Στην Λαμία, ένας 43χρονος άνδρας, πάλεψε με τον κορονοϊό για έξι μήνες. Πλέον, ξεπέρασε την ασθένεια και επέστρεψε στο σπίτι. Πέρασε αρκετό διάστημα στη ΜΕΘ καθώς και σε κέντρο αποκατάστασης.

«Να ακούτε τους επιστήμονες και να μην πιστεύετε ότι σας λένε διάφοροι. Χάρη στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό εγώ κατάφερα να επιστρέψω σπίτι μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους, στο Νοσοκομείο Λαμίας και ειδικά στους ανθρώπους της ΜΕΘ, στο προσωπικό του Αττικού Κέντρου Αποκατάστασης και του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου» δήλωσε ο ίδιος. Μάλιστα, ο άνδρας είναι υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού κι ονομάζεται Γιώργος Αυγερός, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο κ. Αυγέρος ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα του και φυσικά την οικογένειά του: «Κάθε μέρα ζούσαν κι οι δικοί μου άνθρωποι με την αγωνία αν θα βγω νικητής. Και στη συνέχεια, πολλές ακόμη ώρες για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και εντέλει να επιστρέψω στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο 43χρονος.

Ο άνδρας εισήχθη στο Γ.Ν. Λαμίας με προβλήματα στο αναπνευστικό την 1η Μαΐου και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στην κλινική COVID. Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και στις 7 Μαΐου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου.

Μετά από 39 μέρες, ήταν αρνητικός στον ιό. Η κατάστασή του, όμως, παρέμενε σοβαρή και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να συνεχιστεί η νοσηλεία του στη γενική ΜΕΘ. Το πρωί της 21ης Ιουλίου, 82 μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο 43χρονος βγήκε από το νοσοκομείο και ξεκίνησε τη μάχη για την ολική αποκατάσταση. Για να τα καταφέρει χρειάστηκαν δυόμισι μήνες σε κέντρο αποκατάστασης και στο 401 Νοσοκομείο.