Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η Λίτσα Πατέρα το πρωί της Τετάρτης με την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Η αστρολόγος, όταν ήρθε η ώρα να πει τις προβλέψεις των ζωδίων της ημέρας, τα μάτια της ήταν κατακόκκινα.

Μάλιστα, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αφιερώσει κάποια τοιυ Λορέντζου Μαβίλη στη Φώφη Γεννηματά και να της πει το δικό της «αντίο».

«Καλημέρα. Εγώ θέλω να αρχίσω με ένα απόσπασμα από ένα μικρό ποίημα του Μαβίλη που λέει: ‘Αν δεν μπορείς παρά να κλαις στο δείλι, τους ζωντανούς τα μάτια σου ας δακρύσουν, θέλουν μα δεν μπορούν να λησμονήσουν’. Επειδή πιστεύω τέλος πάντων και σε μια άλλη ζωή…» ανέφερε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.

Με «σπασμένη» φωνή η Λίτσα Πατέρα είπε στην συνέχεια: «Δεν πειράζει, ας το σταματήσουμε γιατί είμαι λίγο φορτισμένη. Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήταν ένα πλάσμα που αγαπούσαμε όλοι και θα αγαπάμε. Έχει αφήσει μια πάρα πολύ όμορφη αίσθηση, τουλάχιστον στη θύμισή μας. Ας πάει στο καλό. Καλό Παράδεισο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.