Την πόρτα της εκπομπής «Πρωινό» πέρασε ο πυγμάχος, Λεωνίδας Σωπρανίδης το πρωί της Τρίτης και μίλησε για την περιπέτεια υγείας του αλλά και τον διαβήτη ο οποίος έκανε την εμφάνισή του σε ηλικία μόλις 2 ετών.

«Διαγνώστηκα με διαβήτη, όταν ήμουν 2 ετών και καθυστέρησαν πολύ να καταλάβουν τι έχω. Νόμιζαν ότι είχα αμυγδαλίτιδα. Είχα εμφανίσει υπεργλυκαιμία και το σάκχαρό μου ήταν πάνω από 600. Έπεσα σε κώμα. Ήμουν κλινικά νεκρός για τρεις ημέρες και οι γιατροί είπαν στους γονείς μου πως αν ξυπνήσω και ζήσω, θα έμενα φυτό» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

«Οι γιατροί απόρησαν, είπαν ότι πρόκειται για θαύμα»

Την τρίτη ημέρα, ο Λεωνίδας Σωπρανίδης ξύπνησε από το κώμα και οι γιατροί έκαναν λόγο για θαύμα. «Ξύπνησα σαν να μην είχα τίποτα. Οι γιατροί απόρησαν, είπαν ότι πρόκειται για θαύμα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει ένας άνθρωπος φυσιολογικά μετά από τέτοιο κώμα. Για έξι μήνες με κράτησαν στο νοσοκομείο μετά από αυτό. Έκτοτε, ζω με ινσουλίνη», δήλωσε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.

Ο χωρισμός των γονιών του

Στον χωρισμό των γονιών αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης στον «αέρα» του «Πρωινού». Ο πυγμάχος ήταν 16 ετών όταν οι γονείς του χώρισαν. «Έκανα μεγάλο χρονικό διάστημα να ξαναδώ την μητέρα μου από τότε. Ο πατέρας μου δούλευε με το φορτηγό, οπότε εγώ έπρεπε να προσέχω την αδερφή μου. Από εκεί ξεκίνησαν οι δυσκολίες μου», εξήγησε ο πυγμάχος.

«Η μητέρα μου τώρα μένει στην Κρήτη, δεν έκανε άλλη οικογένεια. Πήγα και την βρήκα πριν δύο χρόνια και μιλήσαμε. Ό,τι κι αν έχει γίνει, είναι η μητέρα μου. Τα εύσημα όμως, τα δίνω στον πατέρα μου. Ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε, πέρα από την γιαγιά μου», κατέληξε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης.