Η αμφιλεγόμενη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το ελληνικό #MeToo προκάλεσε σάλο στο Twitter, με πολλούς σχολιαστές να δηλώνουν απογοητευμένοι από τον αθλητή. Αλλά και η νέα του διευκρινιστική δήλωση, στην οποία σημείωσε πως παρερμηνεύτηκε αυτό που είπε, δεν φαίνεται να έπεισε.

«Την Κομανέτσι την ξέρει; Έχει ακούσει ποτέ την ιστορία της; Επειδή μιλάμε για πετυχημένους…», ήταν ένα σχόλιο, ενώ ένα δεύτερο μετά και τη διευκρινιστική δήλωση σημείωνε: «Το πιο γελοίο, να ανασκευάζεις όσα είπες, ενώ φαίνεται ότι δεν το πιστεύεις και αναγκάζεσαι από τον αντίκτυπο».

«Ωραία η συγγνώμη που ΔΕΝ ζήτησε ο #Πετρουνιας από τα θύματα», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.

Σύμφωνα με ένα ακόμη σχόλιο, «έτοιμος δήλωσε ο #Πετρουνιας για διοικητικό πόστο στην ομοσπονδία και γιατί όχι και για πολιτική καριέρα. #MeToo».

«Ο Πετρούνιας με μία δήλωση, έπεσε από όλους τους κρίκους στους οποίους είχε ισορροπήσει υποδειγματικά μέχρι τώρα… #Πετρουνιας», έγραψε κάποιος άλλος.

Μερικά ακόμη σχόλια για τον Λευτέρη Πετρούνια ήταν τα εξής: «Αυτό που περιμένεις από τον #Πετρουνιας και τον κάθε Πετρουνια που είναι πρότυπο αθλητή (για τα παιδιά μας για την κοινωνία) είναι η δημόσια στήριξη όλων των κακοποιημένων και όχι αρλούμπες».

«Δεν τα μαζευει ο @Petrounias_E … Δεν ανακαλεί τιποτε απο τις αηδίες που είπε… Απεναντίας τα κάνει πολύ χειρότερα… #Πετρουνιας #MeToo».

«Οι αθλητές είναι για να επιδεικνύουν τις αθλητικές τους ικανότητες και το ταλέντο τους. Επειδή είσαι καλός ποδοσφαιριστής/τενίστας/γυμναστής, δεν σημαίνει πως είσαι ρήτορας ή πνευματικός ηγέτης. Κανείς δε μας δίνει το δικαίωμα να μοιραζόμαστε τη βλακεία μας… #Πετρουνιας».

Η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια που ξεσήκωσε αντιδράσεις ήταν η εξής: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Μετά τον σάλο, ανάρτησε στα social media μια διευκρινιστική δήλωση, σημειώνοντας: Η δήλωση μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβευω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ενας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος».

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα σχόλια στο Twitter