«Τα γυρίζει» ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τις διαστάσεις που πήρε η δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo. Ο πρωταθλητής στους κρίκους άφησε αιχμές για τα θύματα που έχουν καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση αμφισβητώντας μέχρι και την ύπαρξη των περιστατικών.

Με ένα story στο Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας απολογείται για τη δήλωσή τους αυτή λέγοντας πως δείχνει άλλη εικόνα από αυτή που ο ίδιος πρεσβεύει και τονίζει πως στηρίζει όσους έχουν υποστεί κάθε μορφή βίας.

«Η δήλωσή μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μία που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» γράφει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το story του Λευτέρη Πετρούνια

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Πετρούνιας πόσταρε μία φωτογραφία με τη Σοφία Μπεκατώρου, που ήταν εκείνη που άνοιξε το χορό των καταγγελιών στο ελληνικό #MeToo, στην οποία είχε εκφράσει την ξεκάθαρη στήριξή του γράφοντάς της τότε «Συγχαρητήρια για το θάρρος σου, είμαστε μαζί σου». «Να μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την πρώτη ημέρα» έγραψε σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το story του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #MeToo
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.