Εισήγηση από τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Γιώργο Πατούλη για να κλείσει το βράδυ ο Κηφισός, καθώς αναμένεται τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα να ενταθούν στην Αττική. Τι έχει συζητηθεί μέχρι τώρα στην έκτακτη σύσκεψη που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από την Πολιτική Προστασία λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος.

Τα μετεωρολογικά στοιχεία δείχνουν πως το βράδυ θα πέσει πολύ νερό ξανά στην Αττική και ο ήδη φουσκωμένος Κηφισός, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Γι΄ αυτό το λόγο έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων η πρόταση να κλείσει το βράδυ η κυκλοφορία στον Κηφισό, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο κ. Στυλιανίδης εισηγήθηκε λόγω της κακοκαιρίας οι εργαζόμενοι αύριο να δουλέψουν με τηλεργασία.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική απόφαση, την οποία θα λάβει η κυβέρνηση.

Τρομακτικές οι σημερινές εικόνες του Κηφισού

Τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Μπάλλος» προκάλεσαν πρωτόγνωρες εικόνες στον Κηφισό, καθώς το ποτάμι φούσκωσε και δημιουργήθηκαν άγρια κύματα.

Παράλληλα, το άλλο ποτάμι της Αθήνας, ο Ιλισός, έφτασε στα όριά του από την ισχυρή καταιγίδα που χτύπησε από το πρωί της Πέμπτης (14/10) την πόλη.

Ενδεικτικό της κατάστασης στον Κηφισό είναι το βίντεο του Newsbeast

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.