Την Πέμπτη (7/10) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία της προέδρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ), Ουρανίας Εφραίμογλου, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, το ΙΜΕ και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επίσης, αναφέρεται ότι επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την υποστήριξη των δράσεων του Ιδρύματος.

«Με βαθιά θλίψη, αλλά και ευγνωμοσύνη, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού αποχαιρετά την Ουρανία Εφραίμογλου, η οποία με τη μακροχρόνια φιλανθρωπική, κοινωνική και πολιτιστική δράση της, στο πλευρό του συζύγου της προσέφερε τα μέγιστα στη χώρα, με κορωνίδα, φυσικά, τη δημιουργία του ΙΜΕ» αναφέρει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σε ανακοίνωσή του μετά την είδηση του θανάτου της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.