Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, «από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από το 28o έως το 32o χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α) Αποκλεισμός Αριστερής και Μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα Δεξιά λωρίδα.

Β) Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω ρυθμίσεων, θα ισχύσει αποκλεισμός της Μεσαίας και Δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα Αριστερή λωρίδα», όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προσθέτει, θα υλοποιούνται Δευτέρα έως και Πέμπτη και από Σάββατο έως Κυριακή από τις 20:00 κάθε ημέρας, έως τις 07:00 κάθε επόμενης, και Παρασκευή από τις 22:00 έως 07:00 της επομένης.

Η Νέα Οδός αναφέρει πως «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών», ενώ, καταλήγοντας, «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.