Τα πιθανά σενάρια για το τι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip απαριθμεί ο ειδικός πραγματογνώμονας, που έχει ορίσει η οικογένεια του τράπερ, Παναγιώτης Μαδιάς.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega ο κ. Μαδιάς χθες έκανε τεχνικό έλεγχο και αυτοψία στο αμάξι του Mad Clip και φάνηκε ότι «έχει τσαλακωθεί όλος ο ζωτικός χώρος της καμπίνας». «Και με μικρότερη ταχύτητα να γινόταν η πρόσκρουση στην κολόνα, με 65-70 χλμ, θα ήταν τα ίδια αποτελέσματα» σημείωσε ο κ. Μαδιάς, ενώ συμπλήρωσε ότι λόγω της καταστροφής του αυτοκινήτου δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν αν ο τράπερ είχε απενεργοποιήσει το αντιspeed σύστημα.

Όσον αφορά στα ελαστικά του αυτοκινήτου, αυτά ήταν ημιαγωνιστικά, «ελαστικά πίστας» τα οποία ωστόσο ήταν καινούργια, καθώς είχαν τοποθετηθεί στις 28 Δεκεμβρίου του 2020.

«Το αυτοκίνητο του άτυχου Mad Clip ολοκλήρωσε με επιτυχία όλο το επικίνδυνο τόξο της στροφής, μπήκε στην ευθεία και άρχισε να εκτρέπεται δεξιόστροφα. Πρώτη σκέψη μας ήταν ότι κάποιο άλλο όχημα του μπήκε κάθετα ή κάποιο ζώο. Κάποιο εμπόδιο. Όμως αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο» είπε ο κ. Μαδιάς. «Μήπως ο οδηγός στην πρώτη δεξιόστροφη εκτροπή, έκανε υπερδιόρθωση προς τα αριστερά, και από την ταχύτητα του ξέφυγε;» διερωτάται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.